KUK!

Ápolás és karbantartás

Hogyan tisztítható a hátizsák?

Szüksége van a hátizsákjának egy jó fürdőre, mert nem úgy néz ki, mint megvásárlása idején? Ha a válasz igen, de nem tudja hogyan, bátran olvasson tovább. Mi tanácsot adunk Önnek miként ápolja a hátizsákot, hogy ameddig csak lehetséges újnak tűnjön, illetve ha piszkos, hogyan lehet megszabadulni a szennyeződésektől.

Ahhoz, hogy a hátizsák minél tovább az új benyomását keltse rendszeres gondoskodást igényel. Ne feledje, hogy a nedvesség elősegíti a penész keletkezését, am idővel károsítja és gyengíti az anyagot. Ha iskolás gyermekével előfordul, hogy táskájában felejti a tízóraiját, ami egy idő után megromlik, a lehető leggyorsabban meg kell tisztítani a penésztől és hagyni terljesen megszáradni. Soha ne hagyja a táskát közvetlen napfényen, mert a színek kifakulhatnak.

Soha ne mossa és szárítsa a táskát mosógépben, szárítógépben. Miért? Egyszerűen azért, mert sok hátizsák speciálisan kialakított és párnázott hátsó rendszere a mosógépben jelentősen károsodhat. A hátizsák hevederei beakadhatnak a mosó- vagy szárító dobba, ami nem csak a hátizsákban, de a mosógépben is kárt okozhat. A foltok tisztításához egy nedves ruhát vagy szivacsot és finom tisztítószert (például szappant vagy finom mosószereket) kell használni. A megtisztított helyet langyos vízzel leöblítjük és a táskát hagyjuk megszáradni..

A folt eltávolítása és a szárítás után a hátizsákot az anyagának (leggyakrabban 100% poliészter) megfelelő impregnáló anyaggal bekenjük. Az impregnálás védi a hátizsák vízállóságát, de segíti a karbantartását is.

Ne feledje: megfelelő gondoskodással elésegíti, hogy a hátizsák tartósan úgy nézzen ki mint az új.

Az Ön kosara üres
0
0 kedvenc termékeket