KUK!

Táskák

Kiválasztani a megfelelő iskolatáskát,hátizsákot nem egyszerű. Felsorolunk egy-két fontos tényezőt amit figyelembe kelleni venni vásárláskor.

FELHASZNÁLÁS – Kinek és milyen felhasználásra keresünk termékeket?

Minden termékünk magas minőséget képvisel. A vásárláskor fontos szempont, hogy kinek vásárolunk és mire fogja használni a terméket. Iskolatáskát keres kisiskolásnak, vagy sportos hátizsákot? Ovis hátizsák vagy laptop tartóval rendelkező hátizsák? A paraméterek megadásával és a szűrő segítségével kiválaszthatja a megfelelőt.

KOR ÉS MAGASSÁG – Hány éves és milyen magas a felhasználó?

Kisiskolásoknak ( 1-4 osztály) az iskolatáska kategóriából, a nagyobbaknak ( 5-8 osztály) valamint középiskolásoknak a diák hátizsákok között kell választani.

BIZTONSÁG – Fényvisszaverő elemeket, csíkokat tartalmaznak a termékek?

A fényvisszaverő elemek fontos szempontként szerepelnek a táskák tervezésénél. Ezt figyelembe véve minden iskolatáskán láthatóak különböző színben. A Bagmaster kft ügyel arra, hogy termékei biztonsági szempontból is megfelelőek legyenek. Az iskolatáskák nagy mennyiségű fényvisszaverő felületei tesztelve vannak, hogy rossz látási viszonyok mellett is jól láthatóak legyenek és tartósak legyenek táskáinkon.

EGÉSZSÉG - Milyen hatással van a gyermek egészségére az iskolatáska vagy hátizsák használata?

Azt ajánljuk, hogy csak iskolatáska gyártására specializálódott gyártók termékét válassza. Ellentétes esetben nem garantált a jó minőség és veszélyes lehet a felhasználó egészségére. Fontos az ergonomikus hátkiképzés. Ennek fő szempontja, hogy a megpakolt táska súlya egyenletesen osztódjon el a felhasználó hátán. Fontos az is hogy viselése kényelmes legyen. Szintén nagyon fontos a széles állítható vállpánt, a hátrészen felhasznált légáteresztő anyagok, a szivacsos izzadságot gátoló elemek. Ne kerülje el figyelmét a táska súlya sem, ami ne legyen több mint 1400g. A Bagmaster termékek a felsorolt paramétereket természetesen tartalmazzák.

rozkresy batoh%C5%AF2B

REFERENCIA – Az Ön által választott termék gyártója rendelkezik referenciával é?

A Bagmaster s.r.o. mint anyacég 1999-ben kezdte tevékenységét a cseh piacon. Az elmúlt években Szlovákiában (2003) Lengyelországban (2006) majd Magyarországon (2006) nyitott kirendeltséget. További európai országokban van forgalmazónk ami bizonyítja hogy jó úton járunk. Sok-sok vásárlónktól érkező visszajelzés bizonyítja, hogy érdemes a fejlesztéssel , gyártással továbbra is foglalkoznunk. Biztos lehet abban,hogy a www.bagmaster.hu oldalon vásárolt termék egyenesen a gyártó cégtől érkezik .

KÉNYELMI FUNKCIÓK – A kiválasztott termék praktikus-e?

Figyelje meg a táska belső elrendezését. Fontos hány kamrája-rekesze van a terméknek. A belső iratrendező – rendezőzseb kialakítása sem elhanyagolandó, ami segít a táskán belüli átláthatóságban. Palacktartó, oldalsó zseb és uzsonna elhelyezésre alkalmas zsebeket is érdemes figyelembe venni. A széles puha fogantyú, és a merevített kemény kopásgátló van-e a táskán? Névjegy és órarend elhelyezésére van-e lehetőség? A Bagmaster iskolatáskákat úgy tervezzük, hogy figyelembe vesszük ezeket a kényelmi funkciókat is.

FORMATERVEZÉS ÉS MINTA – Fontos szempontok?

Egy minőségi iskolatáskánál,hátizsáknál nem csak a felszereltsége és a felhasznált anyagoknak a paraméterei kell hogy kiegyensúlyozottak legyenek. A biztonsági elemek és a konstrukció mellett a motívumnak is nagy jelentősége van. Fontos hogy első látásra kedves,érdekes és szép legyen a táska. Ez hozzájárul ahhoz, hogy sokáig elégedett legyen a felhasználó. A mindennapi használat során örömet kell, hogy okozzon a táska viselése, ezért formatervezőink figyelembe veszik a divat alakulását.
tabulka - jak vybrat

Az Ön kosara üres
0
0 kedvenc termékeket