KUK!

Rólunk

BAGMASTER k.f.t.

vállalkozás, amely a fejlesztésre, gyártásra és forgalmazásra szakosodott.


Termékeink:

  • iskolatáskák
  • diák hátizsákok
  • sport hátizsákok
  • szabadidős hátizsákok
  • táskák
  • kiegészítő termékekO firmě A BAGMASTER s.r.o. cseh cég, amely iskolai, diák, sport, és szabadidő hátizsákok, valamint aktatáskák, táskák, és kiegészítő termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A anyacég (Bagmaster s.r.o.) alapítására 1999-ben került sor, azóta a cég dinamikus fejlődésen ment keresztül. Jelenleg Lengyelországban, Szlovákiában, és Magyarországon van külföldi leányvállalatunk. Csehországban azon dolgozunk, hogy a termékeinkkel piacvezetőkké váljunk, továbbá folyamatosan fejlesztjük részvételünket a többi európai piacon is.

A BAGMASTER s.r.o. erős fejlesztő háttérrel rendelkezik, amely garantálja az eredeti formatervezést, a tökéletes funkcionalitást, és a termékek kiváló minőségét. A cég mottóját:EGY HÁTIZSÁK, AMELY TERET NYÚJT ÖNNEK próbáljuk szó szerint értelmezni.

Teret kívánunk nyújtani Önnek az eredetiséghez, amelyet a különböző típusú óvodás, iskolai és diák hátizsákjainkkal, továbbá a sport, utazó, és szabadidő hátizsákjaink és táskáink széles kínálatával támogatunk. A hátizsákjaink ezen túl ténylegesen a szükségleteinek megfelelő teret tudják biztosítani Önnek – a legkisebb övtáskától a legnagyobb rakodóterű utazótáskáig. Csak Önön múlik, hogy mit választ. A cégünk szervezeti felépítése is az Ön szükségleteinek maximális kielégítésére irányul. székhelye Prága központjában, a Károly-híd közelében található.

A cégünk szervezeti felépítése is az Ön szükségleteinek maximális kielégítésére irányul. Cégünk székhelye Prága központjában, a Károly-híd közelében található. Pilzenben /Plzeň/ található a kereskedelmi részlegünk, amely a cég működéséhez szükséges napi teendőket látja el, továbbá a vevőinkkel való kapcsolattartást végzi.

A technikai részlegünk Šternberkben székel. Innen látjuk el a garanciális és garancia utáni vevőszolgálatot. Ugyanitt található a területi raktárunk is, amely a morvaországi vevőinket látja el rugalmasan és folyamatosan a termékeinkkel. A fiatal csapatunk rugalmasan reagál a vevőink bármilyen kérésére.

Ezt bizonyítja a termékeink iránti egyre erősödő külföldi érdeklődés is. Ha szeretne választani széles termékskálánkból, akkor erre lehetősége nyílik az „internetes áruházunkban“
.

Az Ön kosara üres
0
0 kedvenc termékeket