KUK!

Hogyan válasszunk iskolatáskát?

Elmúltak azok az idők mikor az diákok egyszerű, egyszinű táskákkal jártak iskolába. Ma már akár száz fajta motívumú, sok sok konstrukciójú táskákból választhatnak. Van aki ma is egyszerűt és legolcsóbbat választja merérthető okok miatt. Ne felejsük el, hogy egy aktuálisan népszerű mesefigurás táska nem biztos, hogy a következő iskolaévben is kedves lesz a gyermek számára.Ezeket a tipusokat viszont a szakemberek nem ajálják egészségügyi okokból. A legkissebbeknek a kemény konstrukciójú ergonomikus hátkiképzéssel rendelkező termékek a legjobbak. Vontos, hogy boztonságos legyen amit a fényvisszaverő elemek biztosítanak. Itt felsoroljuk ajánlásainkat a választáshoz.

  1. Fontos tényezőnek számít, hogy a termék rendelkezik-e független szakértői szervezet certifikátjával. Ha ilyen ellenőrzésen átesett a termék akkor biztosak lehetünk benne, hogy minőségi terméket választunk. Nem érdemes olcsó ismeretlen márkájú táskát piacon, aluljárókban vásárolni.
  2. Az alapja minden iskolatáskának a kemény de könnyű konstrukció. A táska magában nem kellene, hogy nehezebb legyen 1,4 kilogramnál.
  3. Nem szabad figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy a merevítés megfelelően stabil legyen. A vállpántok vastag szivacsos anyagból készüljenek. Ahhoz, hogy minnél kevésbé terhelje a gerincoszlopot állítható vállpántok elengedhetetlenek.
  4. A biztonságos iskolatáskának minden oldalán fényvisszaverő elemnek kell lennie. Ez biztosítja a láthatóságát rossz fényviszonyok mellett is.
  5. Fontos kritérium, hogy a a táska alja kemény kopásgátló lábakon álljon. A táska szélei el legyenek látva kopásgátló műanyag elemekkel, hogy az ütközésnél ne a textil sérüljön.
  6. A táska alapanyaga legyen vízálló,vízlepergetős de mosható. Ez biztosítja a tisztántartását.
  7. A kisdiák vagy a szülő sokszor kézben viszi a táskát, ezért puha,vastag és jól fogható fogantyúja legyen.Télen kesztyűs kézzel is kényelmesen foghassuk.
  8. A komfortérzet kedvéért nézze van-e uzsonnatartó, kulcstartó, órarendtertó, akasztó a padra akasztás érdekében. Van-e palacktartója a táskának?
  9. A táska vásárlásakor ideális lenne, ha a kisiskolás is részt venne a választásban, hisz ő fogja hordani minden nap.

rozkresy batohů1

Az Ön kosara üres
0
0 kedvenc termékeket