KUK!

Anyagok és technológiák

KÜLSŐ ANYAG

svrchni-material A BAGMASTER hátizsákok túlnyomó többségének elkészítésére minőségi,100%-os, különböző szerkezetű poliésztert használunk. Ezt az anyagot azért választottuk, mert nagy a kopásállóságuk, jelentős mértékben vízhatlanok és kevésbé koszolódnak. Gyakran használunk a mechanikai sérülések megakadályozása érdekében megerősített alkatrészeket.

FÉNYVISSZAVERŐ ELEMEK

reflexni-prvky A BAGMASTER legtöbb termékénél minőségi biztonsági fényvisszaverő elemeket használ, amelyek megfelelnek az EN 471 szabványnak. Az egyes hátizsákokon fluoreszkáló felületet alakítunk ki, ami megvilágítás esetén jelentősen növeli a biztonságot, különösen rossz látási és időjárási viszonyok között.

VÍZÁLLÓ BEVONAT

vodeodolny-zater A legtöbb esetben a külső szövet alkalmasságát a márkás BG-TEX 1500 COATING bevonattal kombinálva növeljük. Az ilyen kezelés növeli a szövet tartósságát, valamint biztosítja a vízhatlanságot, miközben megőrzi a termék szellőzését. Az ilyen bevonattal készült termékek nemcsak a városi használatra alkalmasak , de a szabadidős tevékenységek során különböző időjárási körülmények között is megfelelnek.

KAPCSOK, CIPZÁRAK

prezky Az iskolai hátizsákok többéves fejlesztése során jónéhány alkatrészt beszállító céget teszteltünk le, és stratégiai együttműködést csak azokkat kötöttünk, akik képesek hosszú távon biztosítani a leszállított elemek kiváló minőségét. Minőségi ellenőreink ezeket az alkatrészeket a legszigorúbb kritériumok alapján értékelik.

TECHNOLÓGIÁK

3D-mesh A BAGMASTER hátizsák kiválasztásánál észre fogja venni a kifinomult technológiák alkalmazását. Ezek közül a legfontosabbak a lélegző hátkiképzés amely kényelmes és megakadályozza a hát izzadását.Biztosítja a természetes szellőzést. Fontosak a belső kamrák elosztásai, az anatómiailag formált, szabályozható párnázott vállpántok. Figyelmet érdemelnek az ERGO AIR rendszerrel ellátott, vagyis az ergonómiai kialakítású, légzsákokkal rendelkező, valódi kényelmet biztosító vállpántok . Általános a BAGMASTER termékeknél az oldalsó kompressziós hevederek, a megerősített markolat a kézben hordásra, a vizes palack tartója stb.

HÁTKIKÉPZÉS

A BAGMASTER termékei kizárólag ergonomikus és anatómiailag formált, viselőjének gerincoszlopát védő hátrendszerrel készülnek. Különösen kiemeljük AIR COMFORT RENDSZERT A hátoldal speciálisan rugalmas és lélegző anyagból tervezett formája biztosítja az optimális szellőzést, stabilitást és maximális kényelmet. A felépítés további fontos része a konstrukció kételemű gerincvédelmi rendszere. A 4 cm széles támasz tökéletesen illeszkedik a gyermek izmaihoz és a gerince alakjához. A hátlapra felhordott nanoszálas réteg javítja az antibakteriális tulajdonságokat, amelynek célja, hogy a táska kényelmes és egészségmegőrző legyen a felhasználó számára.

BG-TEX coating2.jpg

Az Ön kosara üres
0
0 kedvenc termékeket